Over Convinza!

Mijn achtergrond

Convinza! is Claudia van Kessel uit Amersfoort. Ik ben een medior allround communicatieadviseur met een scherpe en creatieve pen. In 1998 afgestudeerd aan de HU Communicatie & Journalistiek en sinds 1999 aan het werk voor diverse projecten in verschillende organisaties in de non-profit sector en zakelijke dienstverlening. Tien jaar in loondienst en in 2008 begonnen als zzp’er. En dat doe ik nog steeds. Met heel veel plezier, passie én betrokkenheid!

Mijn ontwikkeling

Het communicatievak ontwikkelt zich snel. Daarom volg ik regelmatig workshops en cursussen om volledig up to date te blijven en mijzelf te blijven prikkelen en ontwikkelen. Zoals ‘Webredactie compleet’, ‘Schrijven voor bedrijfsbladen’, ‘Creatief schrijven’ en ‘Inzet van social media’. Ook ben ik lid van beroepsvereniging Tekstnet voor tekstprofessionals en leer ik elke dag weer van collega zzp’ers en collega’s op de werkvloer.

Mijn passie

Wat ik het liefst doe? Het opstellen én uitvoeren van een praktisch communicatie- en socialmediaplan, het ontwikkelen en coördineren van een magazine, nieuwsbrief of folderlijn, inclusief (beeld)redactie en het schrijven van artikelen, inclusief interviews, voor diverse bladen. En het meedenken, ontwikkelen en invullen van een (nieuwe) website. Op het moment wissel ik langere opdrachten op locatie binnen een organisatie af met incidentele klussen. Ideaal!