Pharos Expertisecentrum gezondheidsverschillen

(online) communicatieprofessional

Pharos is het landelijk expertisecentrum gezondheidsverschillen in Utrecht. Deze expertise richt zich op het duurzaam verbeteren van de kwaliteit, effectiviteit en toegankelijkheid van zorg en preventie aan laagopgeleiden, migranten en vluchtelingen. Met grote regelmaat ondersteun ik al meerdere jaren de communicatieafdeling bij de (online) communicatie voor onder andere de programma’s ‘Participatie en eigen regie’, ‘Gezond Opgroeien’, ‘Gezondheid Statushouders’ en ‘eHealth4ALL’. www.pharos.nl

Nieuwe Pharos website

Contentcreator

Begin 2019 ging hij online! De gloednieuwe website van Pharos. Wat een fantastische klus: meedenken in de contentstrategie en de site vullen als contentcreator. Ik ben trots op het eindresultaat.

 

Magazine over begeleiding Alleenstaande Minderjarige Vreemdelingen

Eind- en beeldredacteur

Een magazine over succesvolle begeleiding van Alleenstaande Minderjarige Vreemdelingen. Met tips, handvatten en interviews met AMV’s. De interviews zijn uitbesteed, maar ik mocht mij verheugen op de eind- en beeldredactie van dit mooie product in flowpaper, druk en pdf.

Je kan het niet alleen, Pharos Magazine

Interactief inspiratiemagazine Gezondheid Statushouders

Coördinator en tekstschrijver

Pharos, VNG OTAV en GGD GHOR wilde een inspiratiemagazine uitgeven. Een interactief bestand vol handvatten, inspiratie, resultaten en producten na één jaar uitvoering van het programma Gezondheid Statushouders in samenwerking met VNG OTAV en GGD GHOR Nederland. Ik verzorgde de coördinatie en redactie. Een productie van a tot z.

Inspiratie magazine